VIDEO

Verschillende studies tonen aan dat video een belangrijk medium is om een organisatie mee te presenteren. Videomarketing gaat over het betrekken van uw klant bij uw organisatie en hiermee transparant durven zijn. Een goede bedrijfsfilm geeft een indruk van uw organisatie. Waar u voor staat en wat uw specialiteiten zijn. Het helpt uw klanten een beeld te vormen of ze zaken met u willen doen. En waar kunt u dit beter mee doen, dan met een video waarmee u uw klanten echt aanspreekt?

Mensen zijn steeds minder bereid om teksten (nauwkeurig) te lezen. Door gebruik te maken van visuele content, versterkt door prikkelende audio, kan een ondernemer hier handig op inspelen.

Video brengt een merk tot leven en het geeft organisaties een gezicht. Omdat mensen vooral in beelden denken, blijft er ook meer van de boodschap hangen en behoudt men de aandacht.

Daarnaast laat video geen ruimte voor twijfel. Mensen prikken er snel doorheen of een video boodschap authentiek is of niet. Zo kan een organisatie laten zien wie ze zijn, laten zien wat ze leveren en verbinding leggen met (potentiële)klanten. Bij zaken doen gaat het erom dat mensen je kennen, het je gunnen en je uiteindelijk het vertrouwen geven. Video is hier bij uitstek geschikt voor.

Video vraag

Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft om video toe te passen? 

Neem nu contact op

Pin It on Pinterest

Share This