Ken je dat? Als ondernemer wil je graag het beste voor je bedrijf, ook op het gebied van promotie. Een bedrijfsvideo wordt voortdurend aangeprezen als een goed middel, maar je hebt hierover nogal wat bezwaren: ‘Dan moet ik voor de camera!’, ‘Wat moet ik dan vertellen?’ en ’Is best prijzig, toch…?’ zijn reacties die in je opkomen. Waarom is een bedrijfsvideo een waardevolle aanvulling op je huidige promotie – en zijn die ‘leeuwen en beren’ écht zo erg als je denkt?

Persoonlijk

Ik geloof dat elke ondernemer het verdient om zijn eigen identiteit te laten zien in zijn bedrijf. Jouw persoonlijkheid is wat je onderneming uniek maakt en dat mag je laten zien. Door middel van een video laat je je kijkers op een vriendelijke manier kennismaken met wie jij bent, zodat ze het gevoel hebben dat ze je al kennen voordat je elkaar de hand geschud hebt. Dat geeft jou al een voorsprong op je collega’s voordat je een woord gewisseld hebt!

Krachtig

Mensen zijn visueel ingesteld. Koopbeslissingen worden intuïtief genomen op basis van de professionaliteit die een website uitstraalt. Beeldmateriaal wordt daarom steeds belangrijker in je promotie. Met een video heb je een krachtig middel om jezelf te onderscheiden van je collega’s.

Vindbaar

YouTube is momenteel de nummer-2 zoekmachine in de wereld. De laatste statistieken voorspellen dat dit binnenkort – misschien dit jaar al – gaat veranderen en dat YouTube de nummer-1 positie van Google over zal gaan nemen. Dat je daarop niet vindbaar bent, is gewoon een gemiste kans. Niets meer en niets minder.

Jouw verhaal

In een video kun je je kijkers meenemen achter de schermen van je bedrijf. Je krijgt de kans om jouw verhaal te vertellen. Wat jouw drijfveren zijn en waarom je kijkers juist met jóu zaken zouden moeten doen. Ik kan hier nog meer woorden aan vuil maken, maar kan het je beter laten zien:

Masters Tea&Coffee

En dan nog even over die ‘leeuwen en beren’

Ik kan me voorstellen dat je niet overtuigd bent, omdat dat stemmetje in je achterhoofd nog steeds aan het protesteren is. En terecht, want een video opnemen kent veel technische en persoonlijke uitdagingen. Bij de Businessbooster staat een team van professionals voor je klaar om je te helpen. Op technisch vlak nemen we je alle zorg uit handen en we helpen je ook op het gebied van presentatie. We kunnen je bijvoorbeeld interviewen, zodat je niet ‘droog’ je verhaal hoeft te vertellen, maar er doorheen geloodst wordt. Of we gebruiken een getrainde voice-over. Samen komen we tot het hoogst mogelijke resultaat.

 

Neem vrijblijvend contact met me op

Pin It on Pinterest

Share This