WAAROM EEN VIRTUELE TOUR?

Cijfers tonen aan dat websites met een virtuele tour, langer en meer bezocht worden. Mensen raken met dit middel sneller geïnteresseerd in het bedrijf. De beschikbaarheid van een tour, draagt bij aan het vertrouwen in de informatie op de site en tegelijk biedt u uw bezoekers direct de mogelijkheid meer van uw bedrijf te laten proeven.

Met een wervende interactieve virtuele tour geeft u uw bezoeker de regie om uw organisatie beter te leren kennen. Doordat uw bezoeker zelf de ‘touwtjes in handen heeft’ zal blijken dat uw bezoeker de door u verstrekte informatie beter opneemt. Uw bezoeker kan namelijk zelf ontdekken wat er binnen uw organisatie te ontdekken is en wat er leeft. Doordat u de mogelijkheid heeft om promoties of aanbiedingen aan uw tour toe te voegen, kunt u uw bezoekers nog meer betrekken bij uw product.

Tour vraagWilt u weten of een virtuele tour iets voor uw organisatie is?

Neem nu contact op

De voordelen van virtuele tours op een rijtje

 • Onderscheidende presentatie
  Met een virtuele tour biedt u de bezoekers van uw website een onderscheidende presentatie op uw website. U valt beter op dan bedrijven die hier geen gebruik van maken.
 • Altijd beschikbaar
  Eigenlijk is uw bedrijf nu, op een hele eenvoudige wijze, 24 uur per dag, zeven dagen per week, geopend voor uw bezoekers. Uw bezoekers zijn altijd welkom een kijkje te komen nemen, te reserveren, een contactverzoek achter te laten, of een speciale aanbieding af te nemen.
 • Uw verkoopverhaal beter ondersteund
  Stelt u zich eens voor, met een mogelijke klant heeft u een gesprek over een ruimte die u verhuurt, het assortiment dat u biedt of de sfeer van uw interieur. Hoe makkelijk zou het dan zijn als u deze prospect een link kunt toesturen, met de uitnodiging om even door uw organisatie te ‘lopen’.
  Een uitgebreide beschrijving hoeft u dan via de telefoon niet te geven. Dat maakt het gesprek meteen een stuk eenvoudiger!
 • Online uitbuiten
  Wanneer het online staat, kunt u het overal voor gebruiken. Denk hierbij aan promoties via Facebook, het genereren van extra verkeer naar uw website via Twitter of het aantonen van uw expertise via LinkedIn? Ook binnen uw emailmarketing is het gebruik van de Virtuele tour prima mogelijk!
 • Geschikt voor alle apparaten
  Onze virtuele tours werken op alle platformen en zijn prima te benaderen op een PC, Tablet of Smartphone. We zorgen ervoor dat uw bedrijf er online altijd goed en zeer professioneel uitziet.
 • Snel aan te passen
  Een virtuele tour is snel en eenvoudig aan te passen aan de actualiteit, u kunt bijvoorbeeld inspelen op de seizoenen, een gewijzigd assortiment of nieuw interieur.
 • Geen abonnement
  U betaalt geen abonnementskosten, enkel eenmalige kosten voor het maken van de virtuele tour.
 • Uitnodigend en verwelkomend
  De virtuele tour nodigt uit tot een echt (offline) bezoek aan uw bedrijf, met meer (en gerichte) bezoekers als gevolg!

Is uw organisatie optimaal in beeld?

STEL UW VRAAG

Pin It on Pinterest

Share This