Mijn expert-team staat garant voor uw succes

Ruben“De klant omarmt innovaties vaak sneller dan de ondernemer zelf”, constateert Businessbooster Ruben Zuilhof. Daarom biedt hij, speciaal voor INTO Business, een gratis scan aan om te ontdekken waarin ook u nog effectiever kunt zijn.

Natuurlijk moet de onderneming op orde zijn, maar daarmee alleen kom je niet meer weg, weet Businessbooster Ruben Zuilhof. Ook vindbaarheid en presentatie op het internet zijn onlosmakelijk verbonden met succes. “Met mijn expert-team ondersteun ik ondernemers daarom in het maken van de noodzakelijke keuzes die in de moderne markt nodig zijn. Naast mijn eigen vijftien jaar verkoop- en retailervaring bied ik opgeteld ruim 250 jaar ervaring van onze experts aan; die elk een sprankelende mix van kwaliteit en gedrevenheid garanderen, kan ik u garanderen.”

Opvallen en blijven opvallen is een vak geworden, zegt de gedreven Businessbooster. Dat meer vraagt dan alleen ‘de marketing’. “Innovaties gaan tegenwoordig snel, dus gedrag en vaardigheden moeten wel op die veranderingen aansluiten. Vindt de klant in het contact met een organisatie of winkel de onderneming wel terug wat eerder werd gecommuniceerd? Kort samengevat helpen wij onze relaties beter te worden op strategisch-, uitvoerend-, interim- en projectmatig niveau.”

ArtikelEen voorbeeld van hoe wij werken
De Businessbooster werkt als volgt, vertelt Zuilhof. “In een ontspannen gesprek maken wij samen met de ondernemer aan de hand van een checklist een inventarisatie van de aandachtspunten. Zo wordt duidelijk welke actie moet worden ondernomen en welke behoefte vanuit welke expertise die aandachtspunten het beste kunnen worden benaderd. Dat kan door een specialist gebeuren, maar als de ondersteuning meer in de productiesfeer ligt, gaan we daar natuurlijk geen specialistenuren op verstoken. Zie mij als coach van het expert-team, een coalitiemakelaar die de klant een op kwaliteit geselecteerd team aanbiedt om de wedstrijd in de markt te kunnen winnen.”

Zet de klok gelijk
“Als ondernemer wil je dat de klok van uw bedrijf gelijk loopt met de realiteit”, legt Zuilhof uit. “Het kost tijd en energie om dat bij te houden, los van de vraag of je uit het aanbod de juiste keuze maakt om te winnen. Ons expert-team volgt de ontwikkelingen daarom op de voet. De Bedrijvenbooster doet dat op het gebied van marketing, branding, digitale winkelpresentaties, bedrijfsfilms, webdesign, webshops, winkelchecks en mystery guests. De Bedrijvenbooster pakt daarnaast ook de vaardigheden aan, zoals persoonlijke presentatie, coaching, conflicthantering, communicatie- en salesvaardigheden, maar ook bedrijfskundige, operationele-, management- en personeelsvraagstukken.”

Gun ook uw bedrijf een ‘boost’, adviseert Zuilhof tot slot. “Het expert-team van De Businessbooster staat klaar voor uw succes. De scan is gratis en laat zien waar u staat, dus waarom zou u niet van dit aanbod profiteren?”

Neem voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met de Businessbooster, of bel Ruben direct op 06-82254125.

Dit artikel is gepubliceerd in het Gouda Into Business Magazine – Lente 2015

Pin It on Pinterest

Share This