Het is geen time of change, maar change of time!

Auto_klein-250x200“De nieuwe realiteit brengt uitdagingen met zich mee. (Internet) Marketing vereist steeds meer inzicht en vaardigheden. Tegelijk wordt het verwachtingspatroon van klanten steeds hoger. Ondertussen moet u uw business op peil houden en natuurlijk wilt u het liefst elk jaar groeien! Internet heeft de wereld voor altijd veranderd. Dit biedt ook veel kansen!” Aldus Businessbooster Ruben Zuilhof.

Hoe die kansen dan te verzilveren? Dat is een vraagstuk dat Ruben vaak voorgelegd krijgt… De gedreven Businessbooster legt uit waar hij mee begint… met koffie! “Onder het genot van een goede kop koffie, maken we samen met de ondernemer een inventarisatie waar kansen liggen. Vrijblijvend.”

“Doel is natuurlijk om de omzet en het resultaat een boost te geven, dus is het zaak om elkaar snel beter te leren kennen en met concrete acties te komen. Hiervoor is een hele set aan tools beschikbaar, (online)video komt hierbij vaak ter sprake. Want waarom schrijven over wat je doet, wanneer je het ook kunt vertellen én laten zien?”

1510_GIBVerschillende studies tonen aan dat video een belangrijk medium is om een organisatie mee te presenteren. Ruben licht toe: “Mensen zijn steeds minder bereid om teksten (nauwkeurig) te lezen. Door gebruik te maken van visuele content, versterkt door prikkelende audio, kan een ondernemer hier handig op inspelen. Video brengt een merk tot leven en het geeft organisaties een gezicht. Omdat mensen vooral in beelden denken, blijft er ook meer van de boodschap hangen en behoudt men de aandacht.”

“Daarnaast laat video geen ruimte voor twijfel. Mensen prikken er snel doorheen of een video boodschap authentiek is of niet. Zo kan een organisatie laten zien wie ze zijn, laten zien wat ze leveren en verbinding leggen met (potentiële) klanten. Bij zaken doen gaat het erom dat mensen je kennen, het je gunnen en je uiteindelijk het vertrouwen geven. Video is hier bij uitstek geschikt voor.”

De Businessbooster biedt een uitgebreid netwerk van professionals waarmee de boost, samen met de ondernemer, tot stand wordt gebracht. “Het genereren en uitvoeren van bruikbare ideeën – is wat ik met mijn expert team aanbiedt. Wij maken o.a. films, websites, virtuele tours en zorgen voor merkbeleving, reuring, vindbaarheid, betere conversie en meer.”

Waarom zouden bedrijven contact willen opnemen met de Businessbooster? Ruben veert op en sluit af met een lach: “Ik ben de man van het plan (en de uitvoering) om samen uw business een boost te geven. Bekijk ook mijn video eens, ik ben benieuwd wat u ervan vindt!”

Ook eens koffie drinken met Ruben? Bel gerust, ik kom snel bij u langs: 06 – 8225 4125.

Dit artikel is gepubliceerd in het Gouda Into Business Magazine – Herfst 2015

Pin It on Pinterest

Share This